post

Då du är i behov av riktigt bra catering i Skarpnäck, är vi behjälpliga med såväl tillagning av maten som servering. Catering är en form av matleverans som gör sig bra i alla möjliga olika tänkbara situationer. Det kan till exempel röra sig om mat till ditt företags personalfest, din födelsedagsfest, din årsdag, julbord, nyårsmiddag eller varför inte din stora bröllopsdag?

Buffé eller bordsplacering – Bröllopscatering i Skarpnäck

När det kommer till bröllop, är cateringbuffé ett utmärkt alternativ till en traditionell sittning. Om den traditionella sittningen inte tilltalar dig, behöver du inte oroa dig. Det finns nämligen alternativ som är precis lika välsmakande och dessutom mer skonsamma för din plånbok. Även om en traditionell middag på en bröllopsmottagning kan vara vacker och formell, kanske inte sittningen är riktigt din stil eller finns utanför de ramar som din budget tillåter. Om du inte vill betala för dukar, stolar, kuvert och menyer utöver maten, bör du istället vända blicken mot catering som ett fullgott alternativ. Buffé vid catering i Skarpnäck är ett sätt att hålla kostnaderna nere och samtidigt se till att dina gäster är mätta och belåtna.

Fördelar med catering i Skarpnäck vid bröllop

Att anlita en cateringfirma för leverans av mat till bröllop är en trend som blir allt hetare, och det med goda skäl. Det ger bland annat en mer avslappnad och familjär stämning än en mer formell sittning, men fördelarna med catering för bröllop stannar inte där.

En stor fördel med att avstå från en middag med bordsplacering, är att gästerna får en betydligt större frihet att mingla och dansa när de inte är bundna till sina bordsplaceringar. Istället för traditionella bord, kan du med fördel använda barbord och loungemöbler för att skapa ett bättre flöde i rummet. Det gör att dina gäster kan stanna kvar på dansgolvet även under middagen, istället för att tvingas sätta sig vid sin tilldelade plats vid bordet.

Nyckeln till en lyckad tillställning är förstklassig service. Det är nivån på servicen som kan få även den mest avslappnade serveringen att kännas lite mer formell. Ju fler gäster som tas om hand, och som väntar på mat, desto viktigare är själva servicen och upplevelsen av denna. Vi kan tillhandahålla allt från den högklassiga maten till servis och serveringspersonal.

Oavsett vilken typ av catering i Skarpnäck du väljer, bör du tillsammans med oss anpassa menyn så att den passar den stil du har valt för ditt bröllop samt dig och din partner. Du kan till exempel välja mat som är lite mer formell, eller mat som är mer åt det avslappnade hållet, beroende på vilket som lämpar sig bäst för just ditt bröllop. För det är ju faktiskt du och din partner som ska gifta er i slutändan, och inte gästerna. På din stora dag vill du inte att någonting går fel och det är ytterligare en anledning till att lämna över ansvaret för maten till oss. Vi har stor erfarenhet av att förbereda, tillaga och servera måltider för större grupper med gäster. Vi ser till att din bröllopsmiddag blir så lyckad som du har drömt om att den ska bli!