post

Vi erbjuder tjänster inom catering på Östermalm och i övriga delar av Stockholm. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av catering i Stockholmsområdet och kan erbjuda dig de bästa förutsättningarna för att ditt event ska bli riktigt lyckat! För bästa resultat bör du tänka på vissa saker som kan ha en stor inverkan på ditt val av cateringfirma och meny.

Specialiserade cateringfirmor och serveringspersonal

Specialiserar sig cateringfirman på några särskilda typer av mat, till exempel organisk mat, lokalproducerad mat, etnisk mat eller glutenfri mat? Använder de sig av färska råvaror och inte frusna livsmedel? Anledningen till att detta kan vara bra att känna till, är att du gärna vill använda dig av en cateringfirma som specialiserar på den typ av mat som du har i åtanke för din meny. Det är inte bara så att matleverantören då har alla de rätta resurserna, utan de känner då också till hur maten ska förberedas och tillagas på bästa sätt. Detta resulterar i att maten håller en högre kvalitet och blir ännu godare. Du skulle förmodligen inte be en sushikock tillaga mat ur det franska köket. Vi har flerårig erfarenhet av catering på Östermalm och bidrar gärna med vår kunskap för att underlätta ditt arbete!

Kan cateringfirman tillhandahålla serveringspersonal och servis? Hur många anställda ingår i det paket du är intresserad av och hur mycket skulle det kosta att anlita ytterligare serveringspersonal? Vår personal kan tillhandahålla en sömlös service av hög kvalitet vid catering på Östermalm och i övriga Stockholm. Vilka kläder kommer personalen att bära? Det är viktigt att cateringpersonalen är klädd på ett sätt som lämpar sig för situationen. Ett bröllop eller en annan formell tillställning ställer till exempel högre krav på klädseln än vad ett mer avslappnat evenemang, som till exempel en firmafest, gör. Om dina gäster bär formell klädsel vill du gärna att serveringspersonalen gör detsamma, och inte sticker ut från mängden för starkt.

Cateringtjänster, varierad meny och kvantitet

Erbjuder cateringfirman alla tjänster du kan tänkas behöva? Snarare än att bara leverera själva maten, kan cateringföretaget tillhandahålla en komplett servis och servicepersonal som hjälper dig att säkerställa en professionell service. Kan vegetariska, glutenfria och andra variationer av menyn tillhandahållas vissa gäster, till exempel de som är allergiska eller har specifika krav på kosten, och kostar det i sådana fall extra? Kan firman tillhandahålla en särskild meny för barn? Om din tillställning är tänkt att vara barnvänlig, bör du också planera er catering på Östermalm utifrån detta. Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan bidra till helheten och göra er tillställning perfekt! Vi har stor erfarenhet av att anpassa meny och service efter era behov.

När behöver matleverantören ha menyn fastställd? Cateringfirmor är vana att menyn kan ändras med kort varsel, men det kan vara bra att känna till vilket datum som är det sista då förändringar i menyn fortfarande kan göras. Efter detta datum, kan vi inte längre garantera att de ingredienser som krävs för menyn går att införskaffa och preparera i tid till din tillställning. Du kan med fördel använda ett sista svarsdatum på din inbjudan, så du i god tid känner till hur många personer som kommer att delta på ditt event. Detta underlättar både för dig själv och för oss, som din cateringfirma på Östermalm.