post

Letar du efter en bra firma som erbjuder catering på Södermalm? Då har du kommit helt rätt! Vi tillhandahåller cateringtjänster i Stockholmsområdet för alla möjliga typer av event. En av de många typer av evenemang där catering lämpar sig riktigt bra är företagsevent.

En cateringbuffé är ett utmärkt alternativ till att beställa individuella kuvert som du med fördel kan använda dig av på din nästa firmafest. Cateringbuffén är inte bara en mer kostnadseffektiv väg att gå, utan ger också dina gäster fler alternativ att välja bland vilket framför allt de personer som är kräsna med maten kommer att uppskatta. Vi människor uppskattar olika saker, så även när det kommer till maten. Att då välja en cateringbuffé kommer leda till att dina gäster blir mer nöjda, vilket i sig borgar för en trevligare stämning på ditt företagsevent.

Det är viktigt att anlita en professionell cateringfirma som har den erfarenhet som krävs för att anordna riktigt bra catering på södermalm, i en företagsmiljö. Det finns dock ett antal saker som du bör fundera över innan du arrangerar din nästa tillställning.

När du planerar företagsevent med catering på södermalm

Försök att bilda dig en någorlunda bra uppfattning om hur många personer som kommer att delta. Om du tidigare har varit ansvarig för maten på ett företagsevent, känner du säkert till att det är svårt att få en exakt siffra på hur många deltagare som kommer att närvara. Det kan vara allt från 5 till 10 procent eller mer av dina gäster som inte dyker upp överhuvudtaget. Men det är alltid bättre att ha för mycket mat tillgänglig än att ha för lite.

Bestäm dig för vilken typ av mat du vill servera i din buffé. Du känner förmodligen dina gäster bättre än vad vi gör och har därför sannolikt bättre koll på vilken typ av mat som deltagarna kommer att uppskatta. Om det rör sig om en firmafest, är deltagarna förmodligen människor som du träffar på mer eller mindre daglig basis. Därför har du nog en ganska bra uppfattning om huruvida de föredrar till exempel räkor och ostron eller mer köttiga maträtter.

Planera för det utrymme där din buffé ska vara. Innan eventet är det bra om du försöker att klargöra var buffén ska stå och skapar ett utrymme där den ryms. Se till att det finns extra utrymme så folk kan röra sig vid buffén och mingla. Du vill att dina gäster har trevlig på tillställningen och inte trängs, eftersom det lätt ger upphov till stress. Vid catering på södermalm finns det många lokaler som är bra för både större och mindre antal.

Prata med oss innan tillställningen och gå igenom alla viktiga detaljer tillsammans med oss. Vi kommer bland annat att behöva veta när din firmafest är planerad att börja och när maten förväntas vara redo för servering. Det är också bra att gå igenom när vi ska börja städa undan och vilket tidsperspektiv som gäller för detta. Sedan är det bara att njuta av ditt företagsevenemang. Dina gäster kommer att vara tacksamma för de olika alternativ de erbjuds och firmafesten kommer att bli en succé!