post

Om du är i full gång med att planera inför ett speciellt evenemang och är i behov av catering på Norrmalm, finns vi här för dig. Vi ser varje kund som en potentiell ambassadör för vårt varumärke och varje gäst som en potentiell framtida kund. Därför ser vi till att såväl du som dina gäster behandlas på ett bra sätt från det ögonblick då ni kliver in i lokalen, till det ögonblick då ni lämnar densamma.

Vi samarbetar med dig för att säkerställa att du och dina gäster är nöjda och belåtna, och att ni verkligen njuter av er tillställning. Vi är uppmärksamma på de små men ack så viktiga detaljerna, som till exempel att besticken är rena och att allt ligger på rätt plats. Dessa små detaljer kan vara avgörande när det kommer till att förhöja matupplevelsen. Hör av dig till oss vid behov av catering på Norrmalm!

Catering vid bröllop på Norrmalm

På din bröllopsmottagning är det av yttersta vikt att erbjuder dina gäster den bästa möjliga matupplevelsen. Detta är en stor dag då du vill att alla dina vänner och hela din familj ska njuta, och att de under en lång tid ska kunna se tillbaka på denna dag. Men när det kommer till att fatta ett beslut om hur du ska mata de hungriga gäster som fyller din lokal är sällan så enkelt som du från början trott. Ska du ha en traditionell sittning med bordsplacering eller passar en cateringbuffé bättre på just din bröllopsmottagning? Detta är ett val som en professionell bröllopsplanerare kan hjälpa dig att fatta, men det är viktigt att känna till att det finns fördelar med bägge alternativen. När vi anlitas för catering på Norrmalm är vi noga med att anpasa oss efter ert behov.

Om du att din bröllopsmottagning ska ha en mer formell atmosfär, passar en sittning med bordsplacering förmodligen bättre för ändamålet. Cateringbuffén erbjuder å andra sidan en mer avslappnad atmosfär, som sannolikt kommer att få gästerna att känna sig mer bekväma. Bufféer är dessutom ofta billigare än kostnaden för att beställa individuella kuvert till alla gäster, då de inte kräver samma personalresurser. Dessutom är de livsmedel som lämpar sig väl för bufféer ofta lite billigare i inköp och är dessutom lättare att förbereda. En cateringbuffé erbjuder dessutom gästerna större valfrihet och uppmuntrar dessutom till mer mingel bland gästerna. Att gästerna får större frihet att dansa och mingla med varandra är någonting som ofta är uppskattat!

Vi tillhandahåller catering på Norrmalm

Det finns naturligtvis fördelar med bägge dessa alternativ, så oavsett vilket du väljer kommer du förmodligen att bli nöjd i slutändan. Vi finns här för dig om du vill diskutera för- och nackdelar med de bägge alternativen, och vi kommer att göra vårt bäst för att hjälpa dig att avgöra vilket som bäst passar det tema och den stil som ditt bröllop har. Vi erbjuder alla de cateringtjänster som krävs för att göra ditt bröllop till en stor succé, inklusive matleverans, servis och serveringspersonal. Tillsammans med dig tar vi fram en meny som lämpar sig väl för ändamålet och de särskilda kostkrav och andra preferenser och önskemål som ofta kan finnas kring maten.