post

Innan du anlitar en firma för catering på Kungsholmen, kan det vara bra att först undersöka om den aktuella cateringfirman är den bästa lämpade för uppdraget. Det finns såklart många olika aspekter att ta hänsyn till vid valet av leverantör. Tack vare vår långa erfarenhet av att leverera och servera mat i Stockholmsområdet, har vi också byggt upp en god lokalkännedom under årens lopp. Det gör att vi är bekanta med många av de lokaler på och omkring Kungsholmen där olika typer av evenemang ofta arrangeras.

Varför har då det en betydelse, kanske du undrar. Jo, det gör att chansen är stor att vi tidigare har arbetat på platsen och känner till de regler som gäller i lokalerna. När man jobbar på vissa platser, som till exempel ett muséum eller en plats med historisk betydelse, kan det nämligen finnas olika regler som matleverantörer och andra måste förhålla sig till. Det kan exempelvis röra sig om att rött vin och levande blommor är förbjudna i lokalen. Då är det naturligtvis en fördel om vi som cateringfirma redan är bekanta med platsen och lokalerna.

Vissa av de mer traditionella lokalerna kan också vara förenade med olika begränsningar, vilka vi som är verksamma inom cateringbranschen måste följa och ta i beaktande när vi levererar mat till dessa. Genom att använda dig av en matleverantör som sedan tidigare är bekant med den specifika plats där du anordnar ditt event kan potentiellt spara dig en hel del krångel på den dag då eventet går av stapeln. En av de magnifika byggnaderna, var det är vanligt med catering på Kungsholmen, är stadshuset. Men kungshuset är också så mycket mer än denna vackra byggnad och erbjuder ett stort utbud av lokaler som lämpar sig väl för alla typer av event.

Vår personal har lång erfarenhet av catering på Kungsholmen

Hur länge ett cateringföretag har varit verksamt i branschen är inte den viktigaste måttstocken vid val av en bra cateringfirma. Det antal år som personalen har arbetat inom restaurangbranschen är inte det som förtäljer att den mat som företaget levererar är välsmakande mat av hög kvalitet. Det är snarare så att kökspersonalens bakgrund och erfarenhet i många fall kan vara viktigare än att företagets ägare har jobbar länge inom branschen. Det är nämligen köks- och serveringspersonalen som gör matupplevelsen till någonting utöver det vanliga.

När du planerar inför din tillställning bör du därför noggrant överväga valet av cateringfirma, eftersom maten är en så pass viktig del av ett framgångsrikt arrangemang. Du vet att du har valt rätt matleverantör när cateringfirman är villig och förmögen att överraska dina gäster genom att leverera vackra, färgrika, välsmakande och spännande matupplevelser tillsammans med en förstklassig service. Det är här vi kommer in i bilden. Genom att anlita oss kan du vara säker på att såväl du själv som dina gäster kommer att njuta till sista tuggan av den mat vi levererar. Om så önskas, kan vi tillhandahålla serveringspersonal och servis. Tillsammans med dig ser vi till att din tillställning blir en riktig succé!