post

Då du letar efter en firma som tillhandahåller catering omkring Farsta, finns det en del saker att tänka på. Hur pass lyhörd och intresserad en cateringfirma är under det första samtalet med dig är till exempel ofta ett tecken på hur den sedan kommer att prestera under själva uppdraget, såväl som kommande uppdrag om du väljer att anlita firman på nytt. Till skillnad mot vad många kanske tror, är det inte den bästa smaken, de färskaste ingredienserna eller det mest konkurrenskraftiga priset som ofta är avgörande när man catering i Farsta, även om dessa naturligtvis är viktiga faktorer. Istället är det förmågan att snabbt besvara samtal och e-post, och att personalen är mottaglig för kritik, önskemål och nya idéer som är en de viktigaste faktorerna. Både vad gäller smak, ingredienser och kommunikation levererar vi till fullo!

Kommunikation är A och O

Smak och kostnad spelar en stor roll vid valet av matleverantör för catering i Farsta! Förmågan till bra tvåvägskommunikation är också en tung fråga som visar hur cateringfirman anstränger sig för att möta kundernas behov och se till att de är nöjda med såväl maten som servicen. En matleverantör som inte ställer några frågor om din tillställning, är förmodligen en cateringfirma som bara betraktar dig som ännu en kund. Vi som leverantör av catering i Farsta är intresserade av ditt evenemang, och vill ha information om vilket tema det har samt vilken budget du har för matarrangemanget.

Vi erbjuder catering för alla tillfällen

Vår förmåga att hantera just ditt abonnemang är sprungen ur en lång och gedigen erfarenhet av att tillhandahålla catering till olika tillställningar i Stockholmsområdet. Vilken mat som lämpar sig för den tillställning du planerar beror förstås till stor del på vilken typ av evenemang du har tänkt arrangera. Precis som alla andra cateringfirmor i Farsta har vi våra specialiteter, men vi tillhandahåller också ett stort urval av olika menyer att välja bland. Du kan också i samråd med oss anpassa menyn efter just ditt event. Oavsett om du är ute efter mat som lämpar sig väl för ett mingelparty, vill arrangera ett julbord på företaget, eller någonting helt annat, har vi maten för detta.

Våra menyer förändras och uppdateras över tid, men för att hålla jämna steg med de kulinariska trender som för tillfället gäller och de önskemål som våra kunder har, kan vi ibland behöva gå utanför våra standardmenyer för att tillgodose dina behov. I vissa fall kan också allergier och andra önskemål och krav kring kosten göra att menyn behöver anpassas på olika sätt. Det kan till exempel gälla vegetarisk eller vegansk kost, kosher, barnanpassade måltider eller mat som på andra sätt har anpassats för de gäster som kommer att delta på ditt evenemang.

Även om vi har ett större antal standardmenyer att välja bland, som även dessa erbjuder en viss flexibilitet när det gäller anpassning, tar vi om så krävs tillsammans med dig fram en meny som uppfyller alla dina specifika krav och preferenser. Välkommen att diskutera ditt matarrangemang och tillsammans med oss ta fram menyn för din nästa tillställning!