post

När du letar efter en firma som kan erbjuda bra catering nära Årsta, finns vi här för att hjälpa dig med matarrangemanget till ditt event. Oavsett vilken typ av tillställning du planerar, har vi inspirerande menyer med högkvalitativ och god mat som lämpar sig väl för ditt evenemang.

Precis som alla andra branscher, är catering i Årsta en bransch där det gäller att balansera hårt arbete, relevant utbildning, misslyckanden och framgångar för att över tid finslipa de färdigheter som krävs för att lyckas. Det råder inget tvivel om att matlagningen är en väldigt viktig del i vår bransch. Lika viktigt som det är att maten håller en hög kvalitet och är välsmakande, är det att de livsmedel som ska tillagas förbereds på ett bra sätt. Det krävs lång erfarenhet för att på bästa sätt kunna planera menyer, på ett säkert och bra sätt förbereda livsmedlen, värma och transportera all mat, samt kunna göra förändringar i recepten i farten om så skulle krävas. Vi har större erfarenhet inom catering i Årsta och kan alltid leverera!

Livsmedelssäkerhet, kostkrav och anpassning av menyn

Vi följer den lagstiftning som gäller kring livsmedelshantering, vilket innebär att vår personal är utbildad på livsmedelssäkerhet. Att smaken går hand i hand med livsmedelssäkerhet är viktigt eftersom det är vårt rykte som står på spel. Vi måste också vara flexibla när det gäller eventuella kostkrav och personliga preferenser kring menyn. Det är viktigt att känna till om dina gäster har några särskilda allergier eller andra kostkrav som gör att menyn bör anpassas efter dessa. Inför er tillställning och vår catering i Årsta, underlättar det med snabb information om specialkost.

Vi arbetar gärna tillsammans med dig som kund för att utforma menyn inför avtalad catering i Årsta. Det ställer krav på att vi är lyhörda för dina önskemål, och är öppna för att i samråd med dig komma fram till den bästa lösningen kring matsituationen. Detta är en nyckelfaktor för att din tillställning ska bli en trevlig och framgångsrik sådan. Vi vill förstås göra vad vi kan för att överträffa dina förväntningar, eftersom återkommande kunder och nöjda kunder som rekommenderar oss till sina vänner och bekanta är en viktig del i byggandet av vårt varumärke.

Stressa inte med maten utan låt oss göra jobbet

Genom att höra av dig till oss för catering i Årsta i samband med din tillställning, behöver du inte själv oroa dig för den biten och stressa i köket. Vår personal kan hantera tillagning och hantering av stora mängder mat, vilket gör att maten håller en hög kvalitet och levereras enligt det tidsschema vi tillsammans har kommit överens om. Den erfarenhet som vi under åren har samlat på oss kommer ofta väl till hands eftersom vi arbetar i en så pass föränderlig bransch, där allting kan ställas på sin spets med mycket kort varsel. Vår personal kan behålla lugnet under de stressiga situationer som ibland kan uppstå när man förbereder och tillagar mat för större tillställningar.

Vi är medvetna om att detaljerna är väldigt viktiga och presenterar därför maten på ett sätt som kommer att imponera på dina gäster. Vi människor njuter nämligen inte bara av maten genom smaklökarna, utan den kulinariska upplevelsen tenderar att förhöjas om maten samtidigt är vacker och inspirerande för ögonen att titta på.