Buffé – För avslappnad stämning och möjlighet till mingel 

Valet av måltidsform utgör en avgörande roll för den atmosfär ni vill skapa på er fest. Utan att känna till sammanhang, syfte och inbjudna gäster, kan vi inte ge några som helst rekommendationer om vad ni bör välja. Det vi däremot kan säga, är att en buffé ofta är ett enkelt och bra sätt att föra människor samman. Till skillnad från en traditionell middag, öppnar en buffé för möjligheten att knyta nya kontakter och för att mingla med såväl vänner som nya bekantskaper. Detta är en av de faktorer som gjort buffé till en av de vanligast förekommande måltidsformerna vid fester och mottagningar.

Bromma Deli har försett fester med buffémat under flera decennier och vet allt om hur man komponerar en dignande buffé som gästerna kommer att minnas. För den som inte själv har någon större vana av att komponera en buffé, har vi tagit fram ett stort urval menyer med olika inriktning. Gemensamt för all vår mat är att vi endast använder fräscha och välsmakande råvaror. Allt annat skulle vara ett brott mot vår heder och yrkesstolthet! Vi på Bromma Deli är noga med att vår mat skall kunna leva upp till mycket höga förväntningar. Därför lägger vi ner mycket tid och kärlek i varje del av måltiden. Kombinationen av vällagade rätter och spännande smakkombinationer utgör grunden för det vi anser vara ett mästerverk inom catering i Stockholm. – En storslagen, färgsprakande buffé!
Menyförslag för välsmakande buffé
Bland våra menyförslag hittar ni åtskilliga smakkombinationer och anrättningar. Varje del är en pusselbit i en större helhet, som vi är säkra på skall vara till belåtenhet. Vi har valt att ta fram bufféer som fokuserar på havets delikatesser, kött och kallskuret, vegetariska läckerheter eller kombinationer av dessa. Allt för att kunden skall hitta vad den söker.

Sommartid är våra menyförslag: ”västkustens pärla” och ”svensk klassisk” mycket efterfrågade. Dessa bygger på kustnära klassiker som

 Gubbröra på kavring
 Sill i olika smaker och inläggningar
 Musslor och skaldjur
 Fisk & skaldjurspaté
 Rostbiff
 Hem-gravad lax
 ..och mycket, mycket mer

Smör och bröd – Ett måste på varje buffé
Vad är väl en buffé utan smör och bröd? Buffégäster har sina favoriter vad gäller smak, råvaror och presentation. Dock är bröd och pålägg någonting de flesta förväntar sig. Vi går långt för att säkerställa att alla gäster får sina önskningar uppfyllda när det kommer till denna avdelning. I våra menyförslag för catering i Stockholm hittar ni flera sorters hembakt bröd, Norrländskt tunnbröd, kumminbröd, samt olivbröd med vår egen rosmarin-olja. Till dessa serverar vi en symfoni av vällagrade hårdostar, dessertostar och kallskuret. Allt för att inte bara leva upp till- utan för att också överträffa, era förväntningar vad gäller catering i Stockholm.
Med kunden i centrum
De förslag vi presenterar är just förslag och ingenting annat. Vi finns här för att er tillställning skall bli just som ni tänkt er! Har ni önskemål eller förslag på kombinationer av rätter, skräddarsyr vi en meny utifrån era preferenser. Ni är alltid välkomna att höra av er till oss på Bromma Catering vid behov av catering i Stockholm. Vi ser till att ni får en matupplevelse att minnas.

Här hittar du våra buffémenyer