post

Du som vill ha catering i Vällingby vill naturligtvis hitta en cateringfirma som kan leva upp till dina förväntningar, som förmodligen är ganska högt ställda. Det är därför du bör anlita en cateringfirma som står ut från mängden i positiv bemärkelse. När vi utför catering i Vällingby eller övriga Stockholm, har vi personal som alltid är på hugget och ständigt uppdaterar sin kunskap om mat samt metoder för matlagning. Genom att kontinuerligt lära sig och experimentera med nya rätter, kommer personalen att kunna ligga steget före och ta fram nya, moderna och unika menyer.

En cateringfirma som pallar trycket

Föreställ dig en kastrull med kokande vatten som för fullt håller på att tillaga pasta. Bubblorna studsar omkring i kastrullen och tillför tryck och hög värme till pastan. Föreställ dig sedan köket precis före serveringen. Du kommer att se i det närmaste maniska människor som springer till höger och vänster. De jobbar under tryck. De kan inte presentera maten från en låda eller från en hylla. Allt måste tillagas på beställning och enligt tidsschemat för att eventet ska flyta på planenligt. En bra kock måste kunna svara positivt på detta tryck, ta kontrollen och säkerställa tidsenliga leveranser av högkvalitativ mat.

När det kommer till kritan, handlar catering i Vällingby om engagemang, hårt arbete och hängivenhet, samt blod, svett och tårar. Matlagningen har under de senaste åren blivit stor i Sverige, tack vare en rad olika TV-program. Catering är ingen lätt uppgift men det finns verkligen ingenting bättre än att se gästerna njuta av hela den kulinariska upplevelsen, göra rent på sina tallrikar och sedan be om mer! Att veta det är ofta lika speciellt för oss som att servera riktigt bra mat som ger gästerna en inspirerande känsla.

Högkvalitativ mat och god kommunikation

Matlagningen är förstås en av de mest grundläggande faktorerna som skiljer en bra cateringfirma från en mindre bra sådan. Maten måste alltid hålla en hög kvalitet och smaka bra. Det är också viktigt att den personal som tillagar maten har den erfarenhet som krävs för att kunna frångå receptet, planera menyerna, förbereda maten på ett säkert sätt, samt transportera och värma stora mängder mat. Lika viktigt är det att cateringfirman och dess personal känner till rådande lagstiftning kring hantering av livsmedel och är utbildad i denna.

Vid uppdrag som catering i Vällingby samarbetar vi med kunden för att ta fram en meny som lämpar sig väl för den aktuella tillställningen. Vår personal är artig och kan på ett hövligt sätt föreslå ändringar i menyn för kunden. Social kompetens och en god kommunikativ förmåga är också avgörande för en riktigt bra cateringfirma, när det gäller att bygga upp och bibehålla ett gott rykte bland kunderna. Den kanske bästa marknadsföringskanalen vi har är trots allt våra nöjda kunder. Även i dagens digitala samhälle är nöjda kunder som talar väl om oss inför presumtiva kunder fortfarande en av de mest effektiva marknadsföringsmetoderna. Eftersom det i slutändan är vårt rykte som står på spel, ser vi alltid till att motsvara, eller allra helst överträffa, de förväntningar du som kund har på oss. Behöver du hjälp med catering i Vällingby? Kontakta oss!